Kontakta mig!

Kontakta gärna mig!

jeanette-stahl@hotmail.com

söndag 22 maj 2011

Lördag!Var så avklädd hela dagen igår att jag tänkte att alla läsare nog tog chansen och var ute och njöt av den härliga sommardagen. Hade helt klart ingen ficka att stoppa min laptop i! Jag satt i lugn & ro och läste i min solstol på bakgården på fm. Sen kom gäst efter gäst insolandes. Min syster, systersonen Linus med sambo, Sofie. Fler systersöner anslöt senare i form av Lucas och Rasmus.Vi solade, slöade, fikade och umgicks på vår lilla bakgård. När solen gick i moln förvandlade Sofie gården till en skönhetssalong och man kunde få olika behandlingar. Maken satt i fotbad och nu är alla redo för Beach 2011 (hi!hi!). 


Sofie norpar mina
ögonbryn!
Fin salong
där jag ligger inpackad
i rosa
fleecefilt!


Sen eftermiddag stack killarna i väg till Exersisfältet och tittade på fotboll och vi andra fortsatte att bara vara och värma oss samt njuta i solen.Kvällstid blev det grillning av diverse köttsorter med goda tillbehör som vi åt tillsammans i uterummet. Blev lite kyligt ute. Avslutningsvis omvandlades matrummet till Casino och det spelades poker till höger och vänster. Sonen, Adam, vann potten och blev självklart lycklig. Alltid en kamp mellan dessa söta kusiner.Dessutom var det skönt att vara hemma igår då Katten Prinsen inte mått så bra dom här sista dagarna och att alla hade en chans att träffa honom och måna om honom lite extra. Han är ju gammal nu, 13 år, och ska inte behöva ha ont eller lida... Vi får se!

Rasmus skämmer bort Katten Prinsen!
Är ytterst sällan som han tillåter
att man kliar honom på magen.
Men Katten Prinsen älskar Rasmus så han fick
lov!

Linus och Sofies hund
Torres skulle inte
vara sämre.
Min syster fick
klia honom.


Men hade faktiskt inte en tanke på att blogga igår för jag tänkte att ni hade nog inte tid att läsa där ute i solskenet...

3 kommentarer:

  1. Tack för igår, det va väldigt mysigt! Hoppas prinsen mår bättre idag. Kramar

    SvaraRadera
  2. Tack för en helt underbar heldag i er vackra trädgård! Love you all!/Camilla

    SvaraRadera
  3. Tack till er,söta solbadare! Det blev en mysig och skojig dag!!! Kram<3

    SvaraRadera

♥♥♥Skriv något så blir jag glad och försöker att återkomma till dig! TACK!♥