Kontakta mig!

Kontakta gärna mig!

jeanette-stahl@hotmail.com

onsdag 23 januari 2013

Kvinnor KAN!!!


Det är en sak som är säker. För att hitta tillbaka till mig själv och den FRU jag var med starkt självförtroende och sen förvandla mig till en ”tjej” och Mamma med en god självbild, så söker jag efter kvinnliga förebilder.

Maria Montazami är en kvinna i min smak och jag skulle gärna leva hennes liv. Konstnären, bloggerskan och författaren, Carolina Gynning har verkligen fått arbeta för att nå framgång och det beundrar jag henne för.

Läste nyligen en artikel som fick mig att tänka till. Den handlade om Dilba Demirbag, artisten som sjöng den vackra sången ”I´m sorry”, som bloggar och även tog sig in och gjorde sig ett namn i en mansdominerad värld, Pokerspelandets. redan 2006 då hon blev tvåa i Pokermiljonen i TV4 och vann 300 000 kronor.

Genom att prata mycket under spelets gång, vilket männen inte gör så ofta, så har hon upplevt stora framgångar och vunnit fina priser och självklart mycket pengar. Dilba ägnar sin tid mestadels åt att vara en cashgameplayer och då spelar hon livespel och gästar ofta Casino Cosmopol i Stockholm.

Hon är känd för att vara aggressiv i sitt spelande och det verkar bita på hennes manliga motspelare. Dessutom har hon hamnat i en del oegentligheter i pokersammanhang, men eftersom hon är en tuff tjej som inte är rädd för att uttrycka vad hon tycker, så har Dilba nått framgång.

Kan fortsätta att skriva om fler kvinnor som jag beundrar. Idag blev det några svenska tjejer. Det finns fler i vår värld att inspireras av, men det får bli en annan dag. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥♥♥Skriv något så blir jag glad och försöker att återkomma till dig! TACK!♥