Kontakta mig!

Kontakta gärna mig!

jeanette-stahl@hotmail.com

måndag 18 mars 2013

Älskar Facebook!Tror att ni som följer min blogg har full koll på detta, men för er som precis kikar in så vill jag skriva att jag älskar Facebook. Jag gillar att kolla på bilder, läsa kul statusuppdateringar, att vara med i tävlingar, få tips från olika butiker eller företag och att själv skriva så klart. Jag tycker dock att den stora andelen som bara är inne och smygläser varje dag och aldrig bjuder på sig själv eller trycker på Gilla-knappen, är fruktansvärt tråkiga.
Men jag är kanske också lite tråkig för jag tycker inte om att spela spel på Facebook. Vet inte hur många förfrågningar jag nekade till då Farmville spelades av kreti och pleti. De flesta spelen är säkert riktigt kul, men det är inte min grej.
Nu har jag läst en artikel som jag verkligen blev upprörd av. Jag förstår att Facebook vill tjäna pengar och att det är en självklarhet för börsnoterade företag. Vet att de har förvärvat Instagram, men nu ska de även införa en app med Casino- och bingospel för pengar med 888.
Det här gillar jag dels inte för många blir beroende och för att det finns så många underåriga som har falska Facebook-profiler. Har träffat på en hel del barn genom åren på Facebook som varit 8-9 år och haft en profilbild på sig själv där du klart och tydligt ser att det är ett barn, men de har uppgett en ålder som är mycket högre. Undrar hur de tänker lösa det här problemet?

Vad tycker du?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥♥♥Skriv något så blir jag glad och försöker att återkomma till dig! TACK!♥