Kontakta mig!

Kontakta gärna mig!

jeanette-stahl@hotmail.com

söndag 10 mars 2013

Rak & ärlig


VECKANS KLOKA RÅD!
4 kommentarer:

 1. Det är så sant, var alltid rak och ärlig, alltid. För om man ljuger, ja då ska man komma ihåg vad man sagt och vem har bra minne? Inte jag iallafall. Sen när lögnen uppdagas, för det gör dom alltid förr eller senare, då blir det sju resor värre.

  Har man varit ärlig, även om det kan vara jobbigt ibland, så har man sin stolthet och man har ett rent samvete. Och även om en personen varit ärlig kan man bli ledsen, arg och besviken. MEN när allt "lagt sej" så uppskattar dom flesta att man trots allt varit ärlig och man mister inte en kär vän, tvärtom, vänskapen stärks. Ja så funkar det för dom flesta.

  Jag fungerar som så här: Om någon ljuger för mej, oavsett vem det är, så kan jag aldrig mer lita på den personen och därmed stryks den ur min bekantskaps krets. Många säger att, man kan förlåta, glömma osv. Visst kan man det MEN jag skulle aldrig mer kunna lita på en sån person, aldrig, varför ska jag då ha denna person i min bekantskaps krets.

  Ärlighet varar längst, ja så är det, finns inga genvägar <3

  Det är fruktanvärt när man kommer på att en "god vän" har ljugit, bedragit och varit allmänt falsk MEN det är bra att den personen "ger sej till känna" så man kan sortera bort denna ur ens liv, en sådan människa är inget att ha, inget att lägga kärlek och energi på, bättre att spara kärleken och energin till dom fina ärliga vännerna istället :-)

  Ha en underbar dag finaste Jeanette, hoppas att solen skiner på dej idag och resten av livet, fast det vet jag att den gör <3

  Många Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är så klok. Tack för att du delar med dig så mycket. Sänder dig en stor varm & solig KRAM♥

   Radera
 2. Ett mynt har alltid två sidor...

  SvaraRadera
 3. Anonym: Att ljuga är ALDRIG okej!!! Det myntet har bara en sida.

  Ha en fin dag Anonym :-)

  SvaraRadera

♥♥♥Skriv något så blir jag glad och försöker att återkomma till dig! TACK!♥